blog

Lustrum

Op naar het volgende lustrum!

Deze maand bestaat INTERGLOBAL recruitment 5 jaar en wat ben ik trots op deze mijlpaal! Na jaren bij een grote speler in de werving & selectie te hebben gewerkt, vond ik het in 2017 tijd voor de volgende stap. Ik bundelde mijn werkervaring en mijn passie om mensen in de reiswereld met elkaar te verbinden en richtte INTERGLOBAL recruitment op. Heel spannend om voor mijzelf te beginnen, maar het voelde direct goed.

Fijne relaties opbouwen met klanten en kandidaten wat de eerste jaren al snel resulteerde in mooie aanvragen die ik met succes wist in te vullen. Daarna kwam Corona en zag de (reis)wereld er heel anders uit. Weinig tot geen vacatures, veel onrust maar toch ook optimisme door contact te blijven houden met klanten en kandidaten en er samen over te praten, creatief te zijn en dé overtuiging dat er weer betere tijden zouden komen.

En die betere tijden zijn er gelukkig weer, want de markt heeft zich begin dit jaar in een snel tempo hersteld waardoor ik me weer helemaal kan focussen op waar mijn hart ligt. Hoewel er momenteel schaarste is op de arbeidsmarkt, kan ik toch terugkijken op een fantastisch 2022!

Dankjewel klanten en kandidaten voor het vertrouwen en de kansen die ik heb gekregen want mede dankzij jullie bestaat INTERGLOBAL recruitment al 5 jaar!